Onze werkwijze 

 

Sterkere teamsamenstelling

Focusbreed draait mee met uw team en werkt intensief samen met de teamleden. Zo komen we er snel achter welke kwaliteiten een toevoeging zouden zijn in uw team. Met ons advies en begeleiding kunt u een nieuw teamlid vinden om uw team te versterken.

 

Inhoudelijke ondersteuning

We helpen u met het opstellen van individuele cliëntplannen en met procedures rondom meerzorg aanvragen. Hierbij kunnen we een vertaalslag maken van theorie naar de (dagelijkse) praktijk op de werkvloer.

 

Coaching

Ons doel is om uw medewerkers in hun kracht te zetten. Daarom coachen we uw medewerkers. Tijdens vergaderingen in teamverband, maar ook individueel. Zodat zij meer inzicht, zelfvertrouwen en een groter veiligheidsgevoel kunnen krijgen. Zo kan uw team zelfredzamer en effectiever worden, met als doel het ziekteverzuim terug te dringen.

 

Intensieve begeleiding

We zijn aanwezig tijdens inhoudelijke cliëntgesprekken, teamvergaderingen en intervisies. Zo prikkelen we medewerkers om met elkaar in discussie te gaan. Hierdoor kan de samenwerking doelgerichter en effectiever worden. Doordat we als duo werken kan het zorgen voor meer stabiliteit op de werkvloer.


Aanbod

Focusbreed biedt een passend aanbod zolang er een vraag is. In de regel zal de inzet van Focusbreed in het begin meer zijn en zal vervolgens afnemen naarmate de vraag ook afneemt.
 

Maatwerk ondersteuning

Heeft u snel (en voor korte tijd) aanvulling nodig in uw team? Wij van Focusbreed helpen u graag verder. We hebben ervaring, zijn stressbestendig en zijn flexibel inzetbaar. Wij hebben een samenwerkingsverband met interim manager Aniies Dandan.  Zo kunnen wij goed inspelen op uw specifieke hulpvraag. Benieuwd naar deze samenwerking? 


Veiligheidsgevoel vergroten

De-escalerende werkwijze

Werken met humor en plezier

Meewerken en coachende aanpak

Oplossings- en doelgericht werken